THE BEANERY

PHOTOGRAPHY

Diane Inskeep Photography

This historic building in downtown Salem had been largely covered over during the “modernization” craze of the 1960’s.  Much of that damage was undone with this project, returning the building to its original beauty.

To create a covered area for outdoor tables, the windows at the street level were moved back several feet.  Warm-colored stucco walls now complement the original arched wood windows and crisp green awnings.

Inside, the space was reconfigured to improve the flow of customers and staff, and to allow increased display space. A raised seating area with booths creates a more intimate atmosphere within the open, airy space.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google